HC Zalău leagă victoriile în Liga Naţională

Handbal Club Zalău a bifat sâmbătă a doua victorie consecutivă şi a şasea din acest sezon, după ce s-a impus cu 22 – 20, pe teren propriu, în duelul cu CSM Târgu Jiu. A fost un meci de care pe care, ambele formaţii aflându-se la conducere în repetate rânduri. Zălăuancele lui Tadici au crezut până la final în victorie şi au reşit să obţină toate punctele puse în joc, puncte care-i dau, în continuare, speranţe chiar la evitarea barajului.
După 5 – 5 în minutul 16, Zalăul s-a desprins la 8 – 5 în minutul 22, iar în minutul 26, zălăuancele au condus cu 10 – 7. La cabine la pauză s-a intrat cu scor egal, 10 – 10, iar în partea secundă, oaspetele au preluat conducerea. Cu 11 minute înainte de final, Târgu Jiu avea 18 – 15, dar Zalăul a egalat la 18 în minutul 54, după care a preluat conducerea, impunându-se la o diferenţă de două goluri.
În urma acestui succes, HC Zalău a acumulat 20 de puncte, situându-se, în continuare, pe locul 12 în clasament, având un ecart de nouă puncte de ocupanta locului 13, primul loc retrogradabil din ligă.
În etapa viitoare, zălăuancele se vor deplasa la Buzău, pentru duelul cu Gloria din localitate, ocupanta locului şapte.

3 Thoughts to “HC Zalău leagă victoriile în Liga Naţională”

  1. […] barajului. După 5 – 5 în minutul 16, Zalăul s-a desprins la… Articolul HC Zalău leagă victoriile în Liga Naţională apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Ion Maier

    Zalaul a jucat din nou fără extreme, iar portari slabi, pîna spre finalul jocului . Cu 4-5 jucatoare ceva mai aproape de performanță,
    greu de evitat barajul !
    Tadici se zbate singur , ca un leu in cuscă, are parte de arbitraje împotrivă , corupte !

  3. Cetatean

    Cand ai 12 lovituri de la 7 m nu te poti plange de arbitraj.Injurand mereu toti arbitri nu poti avea arbitraje favorabile.

Leave a Comment